Apua juhliin

Tarvitsetko tarjoiluapua juhliisi? Kaipaatko pöytään täytettä? Kopeda tarjoaa apua näihin molempiin tilanteisiin. Teemme ruoanvalmistus- ja tarjoilukeikkoja yliopiston lukukausien aikana.

Juhlat tiedossa?

Oletko järjestämässä rippijuhlat, synttärijuhlat tai muun juhlavan tilaisuuden? Tarvitsetko pari reipasta ja osaavaa apulaista tarjoilijoiksi tai keittiöön? Kopeda välittää pienet keikat (1–3 työntekijää) Kopedan jäsensähköpostilistalle, jonka kautta keikasta kiinnostuneet kotitalousopettajaopiskelijat voivat olla itse suoraan yhteydessä keikan tarjoajaan. Ahkerat ja osaavat opiskelijamme keikkailevat opiskeluidensa tai muun työnsä ohella, joten kaikkiin keikkoihin emme voi taata juhla-apua. Kopedan välittämällä keikalla sopimus työstä tehdään keikan tarjoajan ja keikkailijan välillä. Kopedalla ei ole vastuuta opiskelijoidemme yksityishenkilöinä tekemistä keikoista.

Isot keikkapyynnöt

Järjestääkö yhdistyksesi isot juhlat, tarvitsetko joukon taitavia kotitalousosaajia avuksesi? Kopeda ottaa keikkoja vastaan myös ainejärjestönä. Näillä keikoilla veloitamme 15 euroa tunnilta työntekijää kohden. Huomioithan, että Kopeda tekee ruokacateringia vain yliopiston aukioloaikoina (lukukausien aikana, arkisin), jolloin esimerkiksi viikonloppuisin ruokien valmistaminen keikoille onnistuu vain asiakkaan tarjoamissa tiloissa. Yliopiston kesäkautena Kopeda ei tee isoja keikkoja ainejärjestönä, vaan välitämme kaikki keikkapyynnöt eteenpäin opiskelijoidemme sähköposteihin.

Vinkkejä tarjouspyyntöön

Pöytiin tarjoiltaessa suosittelemme yhtä työntekijää 10 vierasta kohden, jolloin juhlaruokailu sujuu ilman turhia odotteluita. Noutopöydän ylläpitämiseen riittää pienempi määrä työntekijöitä. Ruokacatering veloitus muodostuu perushinnastoa mukaillen tapauskohtaisesti. Lopulliseen hintaan vaikuttavat menun laajuus, raaka-aineiden hintavuus ja ruokalajien valmistamiseen tarvittava työn määrä. Selkeä keikkakuvaus, yhteystiedot viestin lopussa ja ajoissa lähetetty keikkapyyntöviesti edesauttavat juhla-avun saamista juuri sinun juhliisi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää kopeda-keikkailee(a)helsinki.fi.

Kotitalouspedagogiopiskelijat kiittävät!