Apua erilaisiin tilaisuuksiin

Tarvitsetko tarjoiluapua juhliisi? Kaipaatko pöytään täytettä? Kopeda tarjoaa apua näihin molempiin tilanteisiin. Teemme ruoanvalmistus- ja tarjoilukeikkoja yliopiston lukukausien aikana.

Pienet tilaisuudet (n. 1-3 työntekijää)

Oletko järjestämässä rippi- tai syntymäpäiväjuhlat vai onko tiedossa muu arvokas tilaisuus? Tarvitsetko pari reipasta ja osaavaa apulaista tarjoilijoiksi tai keittiöön? Kopeda välittää pienet keikat (1–3 työntekijää) Kopedan jäsensähköpostilistalle, jonka kautta keikasta kiinnostuneet kotitalousopettajaopiskelijat voivat olla itse suoraan yhteydessä keikan tarjoajaan. Ahkerat ja osaavat opiskelijamme keikkailevat opiskeluidensa tai muun työnsä ohella, joten kaikkiin keikkoihin emme voi taata juhla-apua. Kopedan välittämällä keikalla sopimus työstä tehdään keikan tarjoajan ja keikkailijan välillä. Kopeda ei ota vastuuta opiskelijoidemme yksityishenkilöinä tekemistä keikoista.

Isommat tilaisuudet

Järjestääkö yhdistyksesi isot juhlat, tarvitsetko joukon taitavia kotitalousosaajia avuksesi? Kopeda ottaa keikkoja vastaan myös ainejärjestönä. Huomioithan, että Kopeda tekee keikkoja vain yliopiston aukioloaikoina (lukukausien aikana, arkisin), jolloin esimerkiksi viikonloppuisin ruokien valmistaminen keikoille onnistuu vain asiakkaan tarjoamissa tiloissa. Yliopiston kesäkautena Kopeda ei tee isoja keikkoja ainejärjestönä, vaan välitämme kaikki keikkapyynnöt eteenpäin opiskelijoidemme sähköposteihin.

Vinkkejä tarjouspyyntöön

Pöytiin tarjoiltaessa suosittelemme yhtä työntekijää 10 vierasta kohden, jolloin juhlaruokailu sujuu ilman turhia odotteluita. Noutopöydän ylläpitämiseen riittää pienempi määrä työntekijöitä. Keikkaveloitus muodostuu tapauskohtaisesti. Lopulliseen hintaan vaikuttavat tarvittavan työn määrä, raaka-ainekustannukset ja tarjoilun laajuus. Selkeä keikkakuvaus, yhteystiedot viestin lopussa ja ajoissa lähetetty keikkapyyntöviesti edesauttavat juhla-avun saamista juuri sinun tilaisuuteesi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää keikat@kopeda.fi

Kotitalouspedagogiopiskelijat kiittävät!