Onko sinulla juhlat tulossa ja haluaisit viettää ne muualla kuin keittiössä tiskaten ja tarjoiluja järjestellen? – Ei hätää, Kopedan avulla saat avun kaikkiin pulmiisi! Kopeda tarjoaa myös ruoanvalmistus- ja tarjoiluapua juhliin ja ainejärjestöstömme kautta voit saada kaikkea messuesittelijöistä kasvomaalaukseen.

Apua juhliin

Tarvitsetko tarjoiluapua juhliisi? Kaipaatko pöytään täytettä? Kopeda tarjoaa apua näihin molempiin tilanteisiin. Teemme ruoanvalmistus- ja tarjoilukeikkoja yliopiston lukukausien aikana.

Pienet tilaisuudet (n. 1-3 työntekijää)

Oletko järjestämässä rippi- tai syntymäpäiväjuhlat vai onko tiedossa muu arvokas tilaisuus? Tarvitsetko pari reipasta ja osaavaa apulaista tarjoilijoiksi tai keittiöön? Kopeda välittää pienet keikat (1–3 työntekijää) Kopedan jäsensähköpostilistalle, jonka kautta keikasta kiinnostuneet kotitalousopettajaopiskelijat voivat olla itse suoraan yhteydessä keikan tarjoajaan. Ahkerat ja osaavat opiskelijamme keikkailevat opiskeluidensa tai muun työnsä ohella, joten kaikkiin keikkoihin emme voi taata juhla-apua. Kopedan välittämällä keikalla sopimus työstä tehdään keikan tarjoajan ja keikkailijan välillä. Kopeda ei ota vastuuta opiskelijoidemme yksityishenkilöinä tekemistä keikoista.

Isommat tilaisuudet

Järjestääkö yhdistyksesi isot juhlat, tarvitsetko joukon taitavia kotitalousosaajia avuksesi? Kopeda ottaa keikkoja vastaan myös ainejärjestönä. Kopedalla ei ole käytössä keittiötä tai kuljetusmahdollisuutta, joten huomioithan, että ruokien valmistaminen onnistuu vain asiakkaan tarjoamissa tiloissa. Kopeda tekee keikkoja vain yliopiston lukukausien aikana. Tällöin Kopeda ei tee isoja keikkoja ainejärjestönä, vaan välitämme kaikki keikkapyynnöt eteenpäin opiskelijoidemme sähköposteihin.

Vinkkejä tarjouspyyntöön

Pöytiin tarjoiltaessa suosittelemme yhtä työntekijää 10 vierasta kohden, jolloin juhlaruokailu sujuu ilman turhia odotteluita. Noutopöydän ylläpitämiseen riittää pienempi määrä työntekijöitä. Keikkaveloitus muodostuu tapauskohtaisesti. Lopulliseen hintaan vaikuttavat tarvittavan työn määrä, raaka-ainekustannukset ja tarjoilun laajuus. Selkeä keikkakuvaus, yhteystiedot viestin lopussa ja ajoissa lähetetty keikkapyyntöviesti edesauttavat juhla-avun saamista juuri sinun tilaisuuteesi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää keikat@kopeda.fi – Kotitalouspedagogiopiskelijat kiittävät!

Opettajansijaisuudet

Sijaista etsiville opettajille

Moni opiskelija tekee sijaisuuksia jo opiskeluaikanaan kartuttaakseen ammatillista osaamistaan. Kopeda ylläpitää sähköpostilistaa, jonka avulla voit tarvittasessa löytää opettajansijaisen. Lähetä sijaispyyntösi osoitteeseen sijaislista@kopeda.fi, niin välitämme sen eteenpäin sähköpostilistalle. Huomioithan sähköpostiviestinnän mahdolliset viiveet. 

Opiskelijalle

Kopedan sijaislista on jäsenetu. Voit liittyä sijaislistalle maksamalla Kopedan jäsenmaksun. Kopedan jäsenyys lunastetaan Kide.appissa – linkki sivulle löytyy valikon “Liity jäseneksi” takaa.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää liittyen sijaislistaan tai siihen liittymiseen, ole yhteydessä hallitus@kopeda.fi!