Jäsenille

Opiskelu on todella elämän parasta aikaa, ja siitä kannattaakin ottaa kaikki irti. Kopedan jäsenenä sinulla on ulottuvillasi huikeat jäsenetumme, ympäri vuoden järjestettävät hauskat tapahtumat ja ammattitaitoa edistävät koulutukset sekä mahdollisuus monipuoliseen vaikuttamiseen niin ainejärjestö- kuin yliopistotasollakin.

Seuraathan Kopedaa jo somessa? Facebook-sivuiltamme löydät ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista ja muusta toiminnasta – Kopedan jäsenenä voit myös liittyä omaan Facebook-ryhmäämme, jossa keskustellaan ajankohtaisista asioista ja jaetaan vinkkejä niin opintoihin kuin työelämäänkin liittyen. Lisäksi kannattaa ottaa seurantaan tilimme Instagramissa.

Asiaa Kopedalle?
Onko sinulla asiaa, palautetta tai kysymyksiä Kopedalle liittyen esimerkiksi opintoasioihin, tapahtumiin tai muuhun toimintaan? Sivujemme palautelomake antaa sinulle mahdollisuuden lähestyä hallitusta anonyymisti tai nimelläsi. Lomakkeen kautta otetaan erittäin mieluusti vastaan myös ehdotuksia excursiokohteista, tapahtumaideoita sekä toiveita kahvikaappiin.

Jäsenedut

Tapahtumat
Kopeda järjestää ympäri vuoden jäsenistölleen erilaisia tapahtumia, kuten sitsejä, iltamia erilaisilla teemoilla ja vappupiknikin. Lisäksi tarjoamme jäsenistölle mahdollisuuden osallistua erilaisille excursioille, joita on tehty mm. Maku-lehden toimitukseen sekä erilaisten tv-ohjelmien kuvauksiin. Parhaiten perillä tulevista tapahtumista pysyt Facebook-sivuamme seuraamalla.
Kuvia Kopedan menneistä tapahtumista löydät gallerioistamme Flickrissä ja Photobucketissa.

Koulutukset ja kurssit
Kopedan jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus osallistua ajoittain järjestettäviin ammattitaitoa edistäviin koulutuksiin, joita toteutetaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Viimeaikoina Kopeda on tarjonnut jäsenilleen huokeaan hintaan mm. anniskelu- ja hygieniapassikoulutukset.

Kahvikaappi
Jokaiselle kopedalaiselle tutusta kolmosen aulasta löydät kahvikaapin, josta Kopedan jäsenet voivat ostaa kahvikupposen lisäksi pientä naposteltavaa edulliseen hintaan. Hinnaston löydät kaapin seinästä, muistathan maksaa ostoksesi heti!

Tenttiarkisto
Jokainen Kopedan jäsen saa käyttöönsä tenttiarkistomme, josta löydät kurssien vanhoja tenttejä lukemisen tueksi. Toivomme kopedalaisilta aktiivisuutta uuden materiaalin saamiseksi. Voit myös kysyä luvan tentaattorilta kysymysten liittämiseen tenttiarkistoon. Tenttiarkisto pyörii parhaiten, kun mahdollisimman moni lähettää sinne materiaalia – pistä siis sinäkin muistiin seuraavan tenttisi kysymykset, ja lähetä ne tenttiarkistoon lisättäväksi osoitteeseen hallitus(at)kopeda.fi.

Opettajansijaisuudet
Haluaisitko kartuttaa ammattitaitoasi ja kokemusta tuntien pitämisestä jo opiskeluaikanasi? Kopeda ylläpitää sijaislistaa, jolle välitetään meille saapuvat sijaispyynnöt ja jota opettajat käyttävät myös ottaakseen sijaisiin suoraan yhteyttä. Ohjeet listalle liittymiseen löydät täältä.

Tarjoilu- ja ruoanvalmistuskeikat
Kopeda ja kopedalaiset tunnetaan ainutlaatuisen luotettavana ja taitavana juhla-apuna, ja meille saapuukin runsaasti keikkapyyntöjä juhliin aina ristiäisistä syntymäpäiväbileisiin. Välitämme pienet, 1-3 henkilön tarjoilu- ja cateringkeikat jäsenlistalle, josta halukkaat voivat olla yhteydessä suoraan keikan tarjoajaan. Keikkailu on erinomainen tapa tienata opintojen ohella, ja lisäksi se kartuttaa työelämässä vaadittavaa kokemusta.