Fukseille

Moikka Kotitalouden fuksi 2017!

Mitä parhaimmat onnittelut suuresta saavutuksesta ja opiskelupaikan saamisesta myös meidän tuutoreiden puolesta. Valintakoestressi on nyt takanapäin ja edessä siintää varmasti yksi elämäsi mahtavimmista asioista: opiskeluaika mitä parhaimmassa Helsingin yliopistossa.

Yliopistomaailmaan sinut johdattaa tuutorisi Annukka, Rosa-Maria, Petra ja Antti. Olemme toisen vuosikurssin opiskelijoita ja omasta tuoreesta muististamme voimme kertoa, että fuksivuodesta kannattaa ottaa kaikki ilo irti! Tulet tapaamaan paljon uusia ihmisiä ja todennäköisesti saamaan myös rutkasti uusia ystäviä.

Opiskelun aloitus herättää sinussa myös varmasti runsaasti kysymyksiä ja me tuutorit olemme olemassa juuri sitä varten, eli reilusti vain kysymään neuvoja ja vinkkejä! Tulemme viettämään ensimmäisen viikon tiiviisti yhdessä, jotta itse opiskelun ja luentojen aloitus maanantaina 4.9. tapahtuisi lempeämmin ja käytänteet tulisivat tutuiksi. Ensimmäisellä orientoivalla opiskeluviikolla (ma 28.8.- pe 1.9.) tutustut opintosuuntamme henkilökuntaan ja saat tärkeää tietoa tiedekunnan infotilaisuuksissa. Lisäksi me tuutorit olemme järjestäneet tälle ekalle yhteiselle viikolle kaikille kivaa, yhteistä tekemistä.

Jos haluat netistä löytyvän tiedon lisäksi Kopedan ikioman infopaketin ensimmäisinä haalarimerkkeinesi kotiosoitteeseen, lähetäthän meille sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen viestinta@kopeda.fi!

Käy liittymässä Facebookissa kotitaloustieteen fuksit 2017 (https://www.facebook.com/groups/475860559414787/) ryhmään. Siellä voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä meiltä jo ennen orientaatioviikkoa. sieltä löytyy infoa ensimmäisen viikon aikataulusta, sekä muuta tarvittavaa tietoa. Jos et käytä Facebookia, laita sähköpostia jollekin meille tuutoreista niin lähetämme kaiken tarvittavan infon sinulle sähköpostilla.

Me tuutorit odotamme jo innolla kohtaamistamme ja järjestämme ensimmäisen tapaamisen sunnuntaina 27.8.2017 kesäisen piknikin ja tutustumisen merkeissä. Tapaamme Helsingin kauppatorilla klo 16, Mantan (eli Havis Amandan) patsaan edessä. Sieltä löydät meidät tuutorit keltaisissa haalareissa :). Jos et kyseiseen tapahtumaan pääse osallistumaan, seuraavan kerran tapaamme maanantaina 28.8. Aurora-rakennuksen (Siltavuorenpenger 10) ala-aulassa klo 9.00. Ensimmäisenä päivänä tiedossa on tutustumista meihin tuutoreihin sekä opiskelutovereihin, tiedekunnan info sekä yhteinen lounas Unicafessa. Paljon uutta ja jännittävää siis tiedossa, mutta nyt on vielä aika nauttia kesästä ja kerätä energiaa tulevan syksyn opiskeluihin!

Kopedan haalareiden keltaista loppukesää sinulle toivottavat:
Annukka, Rosa-Maria, Petra ja Antti