Fukseille

Näin liityt Kopedan jäseneksi

Kopedan jäsenyys maksaa 25 euroa ja se kattaa koko opiskeluaikasi – sinun ei siis tarvitse maksaa jäsenmaksusi kuin kerran. Kopedan jäsenenä pääset mukaan muun muassa excursioille, keikoille ja tapahtumiin sekä pääset käsiksi 3. kerroksen kahvikaapin antimiin. Lisää tietoa Kopedasta löydät täältä.

Maksa Kopedan jäsenmaksu (25 euroa vuonna 2016) Kopedan tilille FI14 6601 0001 0713 64 viitteellä 2260, laita maksun saajaksi Kotitalouspedagogiopiskelijat ry.
Lähetä viestintävastaavalle, viestinta(at)kopeda.fi, sähköposti, jossa kerrot koko nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, kotitapaikkakuntasi ja Kopedaan liittymisvuotesi. Liity myös Kopedan Facebook-ryhmään saadaksesi uusimmat Kopeda-uutiset haaviisi nopeasti!

Seuraavaksi tarkistamme, että olet maksanut jäsenmaksun, jonka jälkeen liitämme sinut jäsenrekisteriimme ja Kopedan sähköpostilistalle.

Uudet jäsenet liitetään jäsenrekisteriimme elo-syyskuun taitteessa.

Viimeiseksi vielä tärkein: pysy ajantasalla Kopedan tapahtumista seuraamalla Kopedaa Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissa ja Twitterissä @kopedary ja tule rohkeasti mukaan toimintaan!